Ситуація на Донбасі: два обстріли, втрат немає

Читать на русском
З початку доби 31 січня бойовики два рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі в районі проведення Операції об'єднаних сил.

З початку доби 31 січня бойовики два рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі в районі проведення Операції об'єднаних сил.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр ООС у Facebook.

Медведчук запропонував закріпити автономію Донбасу в Конституції. Що слід про це знати?Медведчук запропонував закріпити автономію Донбасу в Конституції. Поговорили про статус Донбасу з експертами.

Як наголошується, в одному з обстрілів противник застосував заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Зокрема, в смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» найманці обстріляли позиції українських військових поблизу селища Кряківка з мінометів калібру 82 мм і з гранатометів. Також бойовики обстріляли з БМП-2, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї позиції наших захисників у районі населеного пункту Піски.

«У результаті злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднанних сил не постраждав. Підрозділи, що обороняються, придушували ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів», - йдеться в повідомленні.

Раніше Червоний Хрест доставив партію гуманітарної допомоги на Донбас.

Також нагадаємо, в Росії відреагували на план Сайдіка щодо Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: