Бійці «Азова» заявили про повернення на Донбас

Читать на русском
На передові позиції в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі повернувся окремий загін спеціального призначення Азов.

На передові позиції в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі повернувся окремий загін спеціального призначення «Азов».

Про це повідомляє прес-служба «Азова», пише «Слово і Діло».

«Національні дружини»: антиполіція чи політичні бойовикиУ Києві пройшов марш Національних дружин. Максим Кречетов розповів про те, що це означає й кому вигідно.

«Бійці нашого підрозділу повернулися на передові рубежі війни за незалежність України й разом із побратимами зі Збройних сил виконують бойові розпорядження в зоні ООС відповідно до наказів вищого командування. Цей випадок є унікальним, адже вперше за останні роки підрозділ Національної гвардії став на захист України на «нулі», й ми пишаємося, що цим підрозділом є «Азов», – ідеться в повідомленні.

У «Азові» відзначили, що останній рік був непростим для спецпідрозділу. Зокрема, під час боїв на маріупольському напрямку ООСН втратив трьох бійців, проте ці втрати «зміцнили дух азовців і посилили наснагу до подальшої боротьби за Батьківщину».

«Позаду більш ніж три роки титанічних тренувань, десятки бойових виходів і масштабних навчань, звільнені міста та селища й повна впевненість у тому, що найвидатніші битви «Азова» ще попереду ... Боєздатність «Азова» на найвищому рівні й ми гідні того, щоб сповна продемонструвати її ворогу ... Впевнені, що попереду на всіх нас чекає перемога, й бійці «Азова» зроблять усе для її наближення!», – відзначають у прес-службі.

Відзначається, що в серпні 2016 року частина ООСН полку особливого призначення «Азов» була відведена з Маріуполя в межах планового перегрупування сил і засобів Національної гвардії в Донецькій області й розміщена в Запорізькій області, де продовжила виконувати завдання, передбачені законом «Про Національну гвардію України».

Раніше в Харківській області затримали екс-бійця «Азова».

Також нагадаємо, в Дніпрі помер поранений на Донбасі боєць «Азова».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: