Голова Херсонської ОДА відповів на заяву батька Гандзюк

Читать на русском
Голова Херсонської ОДА звернувся до правоохоронців з проханням перевірити факти, про які заявив батько загиблої активістки Катерини Гандзюк, щодо його причетності до трагедії.

Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв звернувся до правоохоронців з проханням перевірити факти, про які заявив батько загиблої активістки Катерини Гандзюк, щодо його причетності до трагедії.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба ОДА.

«Вчора я звернувся до правоохоронних органів: генерального прокурора України, голови Служби безпеки України В. Грицака та міністра внутрішніх справ України з проханням перевірити викладені в зверненні батька (Катерини Гандзюк – ред.) факти», – сказав він.

«У випадку, якщо заява Віктора Гандзюка (батька Катерини – ред.) не містить ніяких правдивих фактів, прошу в межах компетенції вжити заходів для встановлення осіб, причетних до «формування політизованої» думки Віктора Михайловича Гандзюка і її подальшого поширення...» – заявив Гордєєв.

Він вимагає притягнути цих осіб до відповідальності «за спонукання до вчинення батьком Катерини діяння, за яке статтею 384 Кримінального кодексу України передбачена відповідальність, тобто завідомо неправдиві показання, поєднані з обвинуваченням у тяжкому чи особливо тяжкому злочині».

Раніше голова Херсонської ОДА запевнив, що справа Гандзюк буде доведена до кінця.

Також генпрокурор Юрій Луценко повідомив, коли назве прізвище вбивці Гандзюк.

Нагадаємо, в СБУ озвучили нову версію у справі Гандзюк.

Як відомо, 31 липня 2018 року в Херсоні біля під'їзду чоловік вилив на Катерину Гандзюк кислоту. Вона потрапила до реанімаційного відділення з сильними опіками.

4 листопада 2018 року Катерина Гандзюк померла у лікарні після багатьох операцій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: