Засідання ТСК у справі Гандзюк відбудеться у січні

Читать на русском
Наступне засідання тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування нападів на активістів відбудеться наступного тижня.

Наступне засідання тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування нападів на активістів відбудеться наступного тижня.

Як пише «Слово і Дліо», про це розповів голова ТСК, народний депутат Борислав Береза.

Луценко взяв на контроль справу чиновниці, яку в Херсоні облили кислотоюНапад з кислотою на працівницю Херсонської міської ради з хуліганства перекваліфікували на тяжкі тілесні ушкодження з метою залякування.Луценко особисто курує розслідування.

Також Береза зазначив, що поки не має інформації про встановлення слідством замовників у справі нападу на активістку Катерину Гандзюк.

Як відомо, Юрій Луценко заявив, що знає прізвище замовника вбивства Гандзюк.

Раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура не передала Службі безпеки України значну частину доказів у матеріалах справи щодо вбивства радниці голови Херсонської міської ради Катерини Гандзюк.

Нагадаємо, 31 липня на активістку Катерину Гандзюк напали, обливши сірчаною кислотою. Це сталося поблизу її будинку в Херсоні. Всього опіками було пошкоджено близько 30% тіла. Спочатку Гандзюк лікували в Херсоні, однак незабаром її перевезли в київський опіковий центр. Всього вона перенесла 11 операцій. 4 листопада стало відомо про смерть активістки.

Після смерті Гандзюк справа розслідується за статтею умисне вбивство. В рамках цього кримінального провадження було затримано п'ятьох осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: