Комісія в справі Гандзюк отримала факти щодо злочинів проти активістів у Одесі

Читать на русском
ТСК щодо нападів на активістів на своєму засіданні в Одесі дізналася, що місцевий криміналітет пов’язаний з колишнім  президентом-втікачем Віктором Януковичем.

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради щодо нападів на активістів на своєму засіданні в Одесі дізналася, що місцевий криміналітет пов’язаний з колишнім президентом-втікачем Віктором Януковичем.

Як пише «Слово і Діло», про це розповів член комісії, нардеп від БПП Валерій Карпунцов, передає прес-служба партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

«В Одесі вдалось дізнатися досить цікавий факт щодо третього угрупування, яке зацікавлене в дестабілізації ситуації в Одесі і зміні керівництва МВС і прокуратури. Це люди, які дотичні до банди Януковича. Вони контролюють забудови в місті, ринок «7 км». Ця інформація нова, вона раніше не розглядалася», – сказав Карпунцов.

За його словами, відсутність кворуму не завадила ТСК зібрати достатньо фактажу для розслідування злочинів проти активістів в Одесі.

«Ми визначили чітко, яку інформацію хотіли отримати і отримали. Є з чим порівняти, зокрема, після виїзного засідання в Херсоні. Правоохоронці намагалися своїми діями показати, що вони мають на меті розкриття злочинів», - зазначив депутат.

Нагадаємо, 31 липня у Херсоні біля під'їзду чоловік вилив на Катерину Гандзюк кислоту. Вона потрапила до реанімаційного відділення з сильними опіками.

4 листопада Катерина Гандзюк померла у лікарні після багатьох операцій.

Верховна Рада створила комісію для розслідування нападів на Гандзюк та інших активістів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: