Гриценка висунули кандидатом на посаду президента України

Читать на русском
Громадянська позиція в п'ятницю ухвалила рішення про висунення лідера цієї політсили Анатолія Гриценка кандидатом на посаду президента України.

З'їзд партії «Громадянська позиція» в п'ятницю ухвалив рішення про висунення лідера цієї політсили Анатолія Гриценка кандидатом на посаду президента України.

Як пише «Слово і Діло», за таке рішення на з'їзді проголосували всі 265 делегатів, повідомляється на сайті партії.

Гриценко, Чумак і Фірсов у одній команді. Що з цього вийде?Політик Єгор Фірсов, лідер партії Громадянська позиція Анатолій Гриценко та лідер громадського об'єднання Хвиля Віктор Чумак заявили про об'єднання. Перспективи оцінили експерти.

«Я знаю, як підняти країну та армію. Я не підпишу жодного популістського закону та міжнародної угоди, яка суперечить інтересам країни. Достатньо одного президентського терміну, щоб закласти фундамент. Від сьогоднішнього рішення залежить майбутнє країни», – сказав Гриценко.

Нагадаємо, в п'ятницю в Києві відбувається Форум демократичних сил за участю представників громадського сектора, експертного середовища та представників політичних партій «Громадянський рух «Хвиля», «Громадянська позиція», «Європейська партія України», «Громадянський рух «Рідна Країна».

Раніше стало відомо, що Центральна виборча комісія зареєструвала ще 5 кандидатів у президенти.

До цього ЦВК затвердила кошторис президентських і парламентських виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: