Німецькі аудитори підтвердили надійність ГТС України

Читать на русском
Проведено аудит систем управління якістю, екологічного управління, управління безпекою праці та енергетичного менеджменту за міжнародними стандартами.

Аудитори з Німеччини перевірили українську газотранспортну систему й визнали безпеку та екологічність її використання.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба «Укртрансгазу».

Гройсман розповів про перспективи української ГТСНафотогаз повинен завершити процес розділення на компанії до 1 січня 2020 року. Україна зацікавлена в пошуку серйозного авторитетного партнера.

Як повідомляється, такого висновку дійшли представники міжнародного сертифікаційного органу TÜV SÜD (Німеччина) після проведення в Україні аудиту на об'єктах «Укртрансгазу» в січні 2019 року.

«За результатами аудиту значних невідповідностей у функціонуванні систем управління «Укртрансгазу» не виявлено. Аудитори визначили 4 незначних невідповідності й надали 17 рекомендацій щодо поліпшення інтегрованої системи управління», – йдеться в повідомленні.

Таким чином, аудитори підтвердили, що «Укртрансгаз» є надійним партнером і здійснює безпечну та енергозберігаючу експлуатацію газотранспортної системи України, підкреслили в компанії.

В «Укртрансгазі» відзначили, що заходи з розробки, впровадження та сертифікації систем управління на відповідність міжнародним стандартам проводяться в компанії з 2003 року.

Німецька компанія з оцінки TÜV SÜD Management Service Gmbh має акредитацію DAkkS – національного органу з акредитації Федеративної Республіки Німеччина, сертифікати якого визнаються більш ніж у 80 країнах світу.

Раніше очільник «Нафтогазу» Андрій Коболєв заявив, що американський бізнес готовий інвестувати в газотранспортну систему України мільярди доларів.

«Нафтогаз» оцінює українську ГТС приблизно в 14 мільярдів доларів, тоді як кілька років тому її вартість досягала 30 мільярдів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: