Кандидат у президенти Балашов задекларував біткойни та дев'ять квартир

Читать на русском

«Слово і Діло» вивчає декларації офіційних кандидатів у президенти. Дивимося, чим станом на 2017 рік володів Геннадій Балашов, який обіцяє українцям «податковий рай» у разі свого обрання.

У 2017 році Балашов отримав 1,2 мільйона гривень доходу від підприємницької діяльності, готівкою зберігав 165 тисяч євро, 247,5 тисяч доларів та 1,2 мільйона гривень. Його дружина Наталія Балашова та дочка Юлія Кулагіна отримали 545 тисяч гривень від підприємницької діяльності. Дочка також отримала 206,4 тисячі гривень від відчуження рухомого майна та 6 тисяч страхових виплат. Готівкою в членів сім'ї було 172 тисячі євро, 247,5 тисяч доларів та 1,2 мільйона гривень.

У власності політика було три земельні ділянки в Києві, дев'ять квартир у столиці (з них одна в оренді, а ще три – в спільній власності), 10 гаражів і чотири офіси. Їздив він на автомобілі Mercedes-Benz 2007 року випуску.

На членів сім'ї він декларував сім квартир (три в спільній власності) та офіс. Наталія Балашова їздила на Mercedes-Benz 2013 року, а Юлія Кулагіна – на Lexus 2013 року випуску.

Крім того, в 2017 році Балашов був власником 10 біткойнів і компаній ТОВ «Лісники Сіті», ПП «Агентство нерухомості Липки», ТОВ «Оушенсайд Котедж LLC» і ТОВ «A1A Оушеншор LLC».

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, раніше ми писали, на чому піаряться кандидати в президенти України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: