Вибори-2019: Корнацький задекларував конюшню та 30 мільйонів гривень готівкою

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати декларації офіційних кандидатів на посаду президента України. На черзі самовисуванець Аркадій Корнацький.

У 2017 році Корнацький отримав 221 тисячу гривень зарплати, 2 тисячі гривень відсотків, 6,9 тисячі гривень доходу від відчуження нерухомості й 252,8 тисячі гривень на виконання депутатських повноважень. На банківських рахунках народний депутат зберігав 36,2 тисячі гривень, готівкою – 775 тисяч доларів, 155 тисяч євро й 30,1 мільйона гривень.

У декларації зазначені 48 земельних ділянок, 15 житлових будинків, квартира в Києві, будівля молочного цеху, будівля кафе, нежитловий будинок, комплекс нежитлових будівель, ціле вбудоване приміщення, овочесховище, конюшня, адміністративна будівля. Крім цього, в нардепа була недобудована будівля готелю. Також Корнацький орендує готельний номер у столиці. Їздив він на автомобілі Mercedes-Benz.

Станом на 2017 рік кандидат у президенти володів цінними паперами ВАТ «Швидкісні платні автомобільні вулиці (дороги)» та корпоративними правами на ТОВ «Юридична фірма Корнацьких», ТОВ «Контроль-сервіс. Патруль-сервіс», «Житлово-будівельний кооператив «Рідна хата», ТОВ «Вікторія», ПП «Стройфірма Корнацьких», ТОВ «Відкрите місто», ПК «Каскад». Крім того, він був кінцевим бенефіціарієм ТОВ «Відкрите місто», ТОВ «Вікторія», ПП «Стройфірма Корнацьких», ТОВ «Юридична фірма Корнацьких», ТОВ «Контроль-сервіс. Патруль-сервіс» і «Житлово-будівельний кооператив «Рідна хата».

На Корнацького зареєстровані чотири винаходи: швидкісна автомобільна дорога та засіб підвищення екологічної безпеки в її зоні, швидкісна дорога та засіб регулювання її пропускної здатності, спосіб та установка для спорудження швидкісної дороги, спосіб та установка для спорудження швидкісної автомобільної дороги й швидкісна дорога. І два знаки для товарів і послуг – «Селянський фронт» і «Народний фронт».

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аркадій Корнацький виконує свої обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: