Кандидат у президенти Насіров заробив шість гривень у 2017 році

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати декларації кандидатів у президенти України. Сьогодні на черзі самовисуванець Роман Насіров.

Доходи Насірова за 2017 рік були дуже скромними – лише 6 гривень відсотків. При цьому готівкою він зберігав 55 тисяч доларів, 1 мільйон 250 тисяч гривень, на банківських рахунках було ще 200 гривень.

Водночас його дружина Катерина Глімбовська заробила 39,1 тисячі гривень і отримала 9,1 мільйона гривень від передачі прав і зобов'язань за договором про участь у Фонді фінансування будівництва. На банківських рахунках у неї було 155 тисяч гривень і 30 євро, готівкою – 120 тисяч доларів і 2,1 мільйона гривень. Крім того, на Глімбовську задекларовано 50 мільйонів гривень застави.

Вибори-2019: як виконує обіцянки кандидат у президенти НасіровРоман Насіров балотується в президенти України. Тим часом суд досі розглядає звинувачення проти нього.

З нерухомості в Насірова було 18 земельних ділянок, чотири з яких належать йому, інші – в оренді. Також кандидат у президенти володів автомобілем Toyota Camry 2008 року випуску й орендував Lexus LS 2013 року. У його дружини були автомобілі Land Rover Range Rover 2013 року та Toyota Land Cruiser Prado 2014 року, а також мотоцикл Harley-Davidson.

Катерина Глімбовська станом на 2017-й була власницею чотирьох земельних ділянок, житлового та садового будинків, чотирьох квартир та одного машиномісця. На неї також задекларована низка цінних речей: ювелірні прикраси (сережки, кільця, браслети, намисто), шість пар годинників (Rolex, Breguet, Cartier, Chopard), чотири шкіряні сумки (Hermes), три шуби з натурального хутра, три жакети Chanel, 10 картин, три ікони, два столових сервізи, один столовий прибор і комплект кришталю.

У самого Насірова з цінного майна було чотири годинники (Rolex, Breguet), два тренажери, дві картини, два антикварних вироби, гвинтівка Steyr AUG, колекція монет, колекція вин, бібліотека, килим і комплект домашнього срібла.

Крім цього, в декларації за 2017 рік Насіров вказав, що в нього є два тимчасових права на оренду землі «номінал лізхолд райтс», а в його дружини – корпоративні права на обслуговуючий кооператив «Лісовий бор» і ТОВ «Фонд будівельних ресурсів України».

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, на чому піаряться кандидати в президенти України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: