Савченко висунули кандидатом у президенти на з'їзді партії

Читать на русском
Оскільки Савченко знаходиться під слідством і перебуває в СІЗО, то подавати документи для реєстрації її кандидатом у президенти до ЦВК буде довірена особа, що передбачено в разі висунення кандидата від партії.

Позафракційного народного депутата України Надію Савченко, яка на даний час знаходиться під арештом у СІЗО за підозрою в спробі повалення державної влади, висунули кандидатом у президенти України на з'їзді її партії «Суспільно-політична платформа Надії Савченко».

Обіцянки країни чудес. Як працювала народний депутат Надія СавченкоСавченко не голосувала за визнання РФ державою-агресором, відмовилася повернути Порошенко орден Героя України та збирається йти в президенти.

Про це інформує «Слово і Діло», з посиланням на заяву сестри Савченко, голови партії «Суспільно-політична платформа Надії Савченко» Віри Савченко в суботу, 26 січня агентству «Інтерфакс-Україна».

«Делегати з'їзду сьогодні, 26 січня, одноголосно підтримали кандидатуру Надії на посаду президента України. Всі документи до ЦВК готові, нам залишилося сплатити внесок. Ми чекаємо відповіді від банку щодо відкриття рахунку», - повідомила Савченко.

За її словами, грошовий внесок для участі Савченко у виборах президента України зібраний з коштів членів партії і людей, які підтримують її, в тому числі, з-за кордону, наприклад, з США.

Оскільки Савченко знаходиться під слідством і перебуває в СІЗО, то подавати документи для реєстрації її кандидатом у президенти до ЦВК буде довірена особа, що передбачено в разі висунення кандидата від партії.

Як повідомлялося, 21 січня Київський апеляційний суд переніс на 5 лютого розгляд апеляції на рішення Шевченківського районного суду городв Києва, який 18 грудня 2018 року продовжив термін утримання під вартою Савченко ще на два місяці.

Раніше Савченко розповіла, хто заважає їй стати кандидатом на президентських виборах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: