З'ясувалося, коли Савченко висунуть у президенти

Читать на русском
Народного депутата Надію Савченко, яка перебуває під арештом у СІЗО, мають намір висунути кандидатом у президенти на з'їзді її партії.

Народного депутата Надію Савченко, яка пербуває під арештом у СІЗО, мають намір висунути кандидатом у президенти на з'їзді її партії.

Голова партії «Громадсько-політична платформа» Віра Савченко повідомила, що з'їзд відбудеться в суботу, 26 січня, в київському готелі «Україна», пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Дифузія вибору: роль технічних кандидатів у президентських перегонахУкраїнці жартують, що цього року в президенти не висувається лише лінивий. Втім, велика кількість технічних кандидатів – не випадковість. Якими можуть бути наслідки, розбирався політолог Олександр Радчук.

Раніше Надія Савченко заявила про те, що працівники СБУ не допускають до неї в СІЗО нотаріуса, що, своєю чергою, не дає їй можливості оформити пакет документів, необхідний для реєстрації на президентських виборах-2019.

Нагадаємо, Надію Савченко підозрюють у скоєнні безлічі особливо тяжких злочинів, зокрема й у підготовці до насильницького повалення конституційного ладу та до зміни влади в Україні.

23 березня в Києві суд вирішив узяти її під варту без права внесення застави. Пізніше стало відомо, що під час одного із засідань суду над Савченко в прокурора кинули чобіт.

18 грудня суд продовжив арешт до 15 лютого 2019-го.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: