Савченко розповіла, хто заважає їй стати кандидатом на президентських виборах

Читать на русском
Надія Савченко заявила про те, що співробітники СБУ не допускають до неї в СІЗО нотаріуса, що не дає їй можливості зареєструватися на президентських виборах-2019.

Нардеп Надія Савченко, яка знаходиться під слідством, заявила про те, що співробітники СБУ не допускають до неї в СІЗО нотаріуса, що,своєю чергою, не дає їй можливості оформити пакет документів, необхідний для реєстрації на президентських виборах-2019.

Як пише «Слово і Діло», таке повідомлення опублікував портал «Інтерфакс-Україна».

Вибори президента-2019: що вплине на перебіг виборчої кампаніїЦВК зареєструвала п'ять кандидатів у президенти України. Про виборчу кампанію-2019 поговорили з експертами.

«Зараз моє бачення участі у виборчій кампанії в тому, що Служба безпеки України неправомірно не допускає до мене нотаріуса. Все починається з нотаріуса. Для того щоб я могла стати кандидатом, зареєструватися, пройти всю процедуру, мені потрібен нотаріус», - заявила вона.

Савченко також розповіла про те, що вже звернулася зі скаргами на дії СБУ в міжнародні інстанції, в українські інстанції і до правоохоронців.

«Буде вирішено це питання - будемо говорити про наступні кроки. Поки результату немає», - сказала вона.

Нагадаємо, Надію Савченко підозрюють у скоєнні безлічі особливо тяжких злочинів, в тому числі і в підготовці до насильницького повалення конституційного ладу і до зміни влади в Україні.

23 березня в Києві суд ухвалив узяти її під варту без права внесення застави. Пізніше стало відомо, що під час одного з засідань суду над Савченко в прокурора метнули чобіт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: