Держдеп попросив співробітників повернутися до роботи

Читать на русском
Незважаючи на шатдаун, більшість співробітників повинні повернутися до роботи 22 січня, деякі - 20 січня.

Державний департамент США в четвер, 17 січня, закликав своїх працівників у США і за кордоном повернутися до роботи попри припинення фінансування роботи частини держустанов з кінця грудня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє The Hill.

Рейтинги Трампа знизилися через «шатдаун»Рейтинг президента США Дональда Трампа в січні знизився до 44 відсотків через зупинку роботи уряду (шатдауну).

«Як підприємство, яке стосується національної безпеки, держдепартамент повинен продовжувати виконувати свою місію. Найкраще ми можемо робити це, коли в посольствах, консульствах і внутрішніх органах співробітники працюють у повному складі», - йдеться в повідомленні Держдепу.

Відзначається, що більшість співробітників повинні повернутися до роботи 22 січня, деякі - 20 січня. Держдеп обіцяє оплатити роботу співробітників за другий період 2019 року, і в подальшому спробувати знайти кошти на оплату наступних періодів.

Нагадаємо, в США вже 27 день поспіль частково призупинено роботу уряду. Так званий «шатдаун» викликаний розбіжностями президента США Дональда Трампа і Демократичної партії з питання фінансування стіни на кордоні з Мексикою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: