Трамп заявив про наявність у нього плану щодо шатдауну

Читать на русском
Американський лідер Дональд Трамп заявив, що у нього є план щодо вирішення проблеми тимчасового призупинення роботи федеральних відомств (шатдаун).

Американський лідер Дональд Трамп заявив, що у нього є план щодо вирішення проблеми тимчасового призупинення роботи федеральних відомств (шатдаун).

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Конгрес планує закінчити «шатдаун», не виконавши вимог ТрампаПалата представників США схвалила законопроект, який міг би відновити роботу Мінфіну без виділення грошей на стіну на кордоні з Мексикою.

«Тільки що бачив, як брехливий репортер ... газети The Washington Post розповідав про те, що в Білому домі панує хаос і що ні у кого немає стратегії припинення шатдауну, немає плану ... Насправді в Білому домі практично нікого, крім мене, немає, а у мене є план щодо шатдауну», - написав він у Twitter.

При цьому Трамп знову закликав демократів повернутися до Вашингтона і вирішити проблему тимчасового призупинення роботи федеральних відомств.

Раніше Трамп заявив, що демократи могли б вирішити проблему шатдауну за 15 хвилин.

Шатдаун в Сполучених Штатах побив історичний рекорд тривалості.

22 грудня робота американського уряду була частково припинена, оскільки демократам і республіканцям не вдалося узгодити бюджет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: