Порошенко не звертався до уряду з проханням виділити кошти на реконструкцію стадіону в Миколаєві

Читать на русском

Президент України Петро Порошенко провалив обіцянку звернутися до уряду з пропозицією про виділення 10-15 мільйонів гривень на проект реконструкції центрального стадіону в Миколаєві.

Таку обіцянку він дав 23 травня 2018 року, нагадує «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України

«10 мільйонів, я подивлюся, що ми можемо зробити. Мер, якого ми підтримуємо, міська рада, обласна рада ... Не за рахунок кожного з вас, а за рахунок окремої позиції, я звернуся до уряду, щоб для міста Миколаєва окремо виділили 10-15 мільйонів, на проект розвитку центрального стадіону», – запевнив Порошенко під час візиту до Миколаєва.

У грудні 2018 року в МФК «Миколаїв» написали лист-звернення на адресу президента України Петра Порошенка, в якому клуб попросив посприяти в реконструкції Центрального міського стадіону, нагадавши про обіцянку президента.

Однак листи від президента України про виділення коштів на реконструкцію стадіону до Кабміну не надходили. Принаймні вони не зареєстровані в Автоматизованій системі діловодства Секретаріату Кабміну. Про це нам повідомили в Секретаріаті Кабміну в січні 2019 року.

Крім того проект реконструкції стадіону відсутній у переліку проектів, які реалізуються за допомогою Державного фонду регіонального розвитку.

Тому обіцянка Порошенка отримує статус «не виконано». Водночас, якщо президент все-таки звернеться до Кабміну з проханням про виділення коштів на реконструкцію стадіону в Миколаєві, статус обіцянки може бути змінений.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Порошенко дав 358 обіцянок, з яких 156 виконав, а 102 – провалив.

Раніше ми писали, як живеться мешканцям областей і за кого вони готові голосувати.

Також ми зробили огляд соцмереж про «томос-тур» Порошенка Україною.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: