Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Порошенко пообіцяв звернутись до уряду для виділення 10-15 мільйонів гривень на реконструкцію центрального стадіону у Миколаєві

23 травня 2018 року президент України Петро Порошенко пообіцяв звернутись до уряду з пропозицією щодо виділення 10-15 мільйонів гривень на проект реконструкції центрального стадіону у Миколаєві. «10 мільйонів, я подивлюся, що ми можемо зробити. Міський голова, якого ми підтримуємо, – міська рада, обласна рада ... не за рахунок кожного з вас, а за рахунок окремої позиції, я звернуся до уряду, щоб для міста Миколаєва окремо виділили 10-15 мільйонів, на проект розвитку центрального стадіону», – заявив Петро Порошенко (відео:08:28).
Не виконано
Сказано 23 травня 2018 р.

Джерело

  • http://nikvesti.com/news/business/131328
  • Лист КМУ від 11 січня 2019 року
  • https://www.ua-football.com/ua/ukrainian/first/1545854623-mfk-mikolayiv-zvernuvsya-do-poroshenka-z-prohannyam-pospriyati-v-rekonstrukciyi-miskogo-stadionu.html
  • http://dfrr.minregion.gov.ua/Projects-list

Результат

В грудні 2018 року у МФК «Миколаїв» написали лист-звернення на адресу президента України Петра Порошенка, в якому клуб попросив посприяти в реконструкції Центрального міського стадіону та згадав його обіцянку.

Відповідно до листа Секретаріату Кабміну від 11 січня 2019 року, листи Президента України про виділення коштів на реконструкцію стадіону в Автоматизованій системі діловодства Секретаріату у 2018 році не було зареєстровано.

Також у переліку проектів, що реалізуються за допомогою ДФРР у Миколаєві, проект щодо реконструкції стадіону відсутній.

Враховуючи цю інформацію, обіцянка отримує статус «не виконано».

Водночас, при повторному перегляді, залежно від того, як змінилася ситуація з виконанням обіцяного, статус може бути змінений на «виконано».