Порошенко привіз томос до чергового міста

Читать на русском
Поліція міста встановила металошукачі. Правоохоронці додатково перевіряють вміст кишень і сумок громадян.

Томос про автокефалію Православної церкви України в п'ятницю, 18 січня, привезли до Черкас.

Як пише «Слово і Діло», в подячному молебні за отримання томосу візьме участь і президент Петро Порошенко, повідомляє місцеве видання «Про все».

У мережі обговорюють «томос-тур» Порошенка УкраїноюПрезидент України Петро Порошенко їздить із томосом регіонами. Що про це думають у соцмережах, розбиралося Слово і Діло.

Через візит глави держави до міста перед будівлею музичного училища посилили заходи безпеки. Приблизно з 9:00 ранку представники поліції перекрили рух вулицею Вишневецького (від Хрещатика до Замкового узвозу), повідомляє

Згідно з інформацією, перед будівлею музичного училища встановлені металошукачі, які повинні пройти всі бажаючі побачити главу держави. Поліцейські додатково перевіряють вміст кишень і сумок громадян. З власних джерел видання стало відомо, що правоохоронці були задіяні навіть з Умані.

Користувачі соцмережі скаржаться на перекриті дороги в центрі міста і затори.

Нагадаємо, томос привозили до Луцька. Також Петро Порошенко приїздив до Вінниці на літургію з нагоди отримання томосу про автокефалію Православної церкви України. Також у місто привезли і сам томос.

Перед цим томос про автокефалію ПЦУ повернувся з Туреччини в Україну і «поїхав» до Рівного, куди відправився президент Петро Порошенко і патріарх УПЦ КП Філарет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: