До мерії Дніпра нагрянули з обшуками

Читать на русском
Співробітники Служби безпеки України (СБУ) і прокуратури Дніпропетровської області проводять обшуки в будівлі міської ради Дніпра.

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) і прокуратури Дніпропетровської області проводять обшуки в будівлі міської ради Дніпра.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Радіо Свободу».

Філатов оприлюднив свій план роботи на 2018 рік пізніше, ніж обіцявОбіцяний план роботи на 2018 рік мер Дніпра Борис Філатов представив на півтора місяця пізніше.

Повідомляється, що слідчі дії проходять у рамках розслідування кримінального провадження за фактом привласнення бюджетних коштів.

«Після проведення певних слідчих дій ми зможемо сказати більше», - сказали в прокуратурі.

Нагадаємо, раніше співробітники прокуратури, Служби безпеки та Національної поліції проводили обшуки в одному з департаментів Харківської міськради. Проводилося близько двадцяти обшуків, як у робочих кабінетах працівників департаменту, так й за місцем проживання можливих фігурантів проваджень.

У прокуратурі повідомили, що метою зазначених слідчих дій є пошук документації та інших даних, пов'язаних із проведенням реконструкції спортивних об'єктів у Харкові.

Також нагадаємо, ГПУ провела обшуки у захисника Вишинського.

Раніше повідомлялося, що в НАБУ підтвердили обшуки в Білій Церкві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: