НАБУ проводить обшук у мера Білої Церкви – юрист

Читать на русском
Національне бюро навідалося до голови Білоцерківської міської ради для проведення слідчий дій у кримінальному провадженні.

Детективи Національного антикорупційного бюро проводять обшуки в кабінеті міського голови Білої Церкви Київської області Геннадія Дикого.

Про це в Facebook повідомив юрист, експерт «Реанімаційного пакета реформ» і засновник організації StateWatch Олександр Лємєнов, повідомляє «Слово і Діло».

«Обшук НАБУ в Білій Церкві? Що шукають детективи в мера на робочому місці?... Зараз мені й зателефонували за обшуки на роботі й вдома», – наголосив він.

За словами Лємєнова, обшуки в мера Білої Церкви тривають через історію з купівлею будівлі в місті. Він додав, що для потреб міської влади була викуплена будівля в центрі міста у фізичної особи на суму майже мільйон доларів. Як вважає юрист, проблема стосувалася розбіжності в оцінці та вартості придбання на суму близько 18 млн грн.

Джерела журналіста «Слова і Діла» в правоохоронних органах підтвердили інформацію про обшуки в мера Білої Церкви.

Нагадаємо, НАБУ обшукало приміщення «Укрзалізниці» в справі закупівлі кабелю. Раніше, за даними слідства, невідомий знищив записи камер спостереження перед обшуком правоохоронців у будівлі Державної фіскальної служби в справі колишнього голови Мирослава Продана про незаконне збагачення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: