Ситуація на Донбасі: два обстріли бойовиків, втрат немає

Читать на русском
У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 18 січня 2019 року, жоден український військовий не загинув і не отримав поранення.

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 18 січня 2019 року, жоден український військовий не загинув і не отримав поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення прес-центру ООС в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 18 січняСитуація на сході країни на 18 січня 2019 за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

За даними штабу, в п'ятницю, 18 січня, бойовики двічі обстрілювали позиції українських військових на Донбасі - українські опорні пункти були обстріляні з гранатометів і великокаліберних кулеметів. Крім того, на Донбасі зафіксована робота снайпера бойовиків поблизу селища Гнутове.

«У результаті обстрілу російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець об'єднаних сил не постраждав. Українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню», - йдеться в повідомленні.

Раніше ОБСЄ спростувала слова Клімкіна про спільну з ООН місії на Донбасі.

Також відзначимо, в ООС попередили про можливі збої в роботі КПВВ на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: