В ООС попередили про можливі збої в роботі КПВВ на Донбасі

Читать на русском
Біля населеного пункту Майорск Донецької області з 16 по 24 січня з боку підконтрольної уряду України на території будуть проводитися аварійно-відновлювальні роботи.
Ілюстративне фото.

Біля населеного пункту Майорск Донецької області з 16 по 24 січня з боку підконтрольної уряду України на території будуть проводитися аварійно-відновлювальні роботи на високовольтних лініях «Вуглегірська ТЕС-Центральна №1» і «Вуглегірська ТЕС-Макіївка».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 15 січняСитуація на сході країни на 15 січня 2019 за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Повідомляється, що у зв'язку із запланованими роботами можливі тимчасові відключення електропостачання, у тому числі і на КПВВ «Майорське». Зокрема, це може привести до нестабільної роботи відповідних баз даних.

Державна прикордонна служба України зі складу Об'єднаних сил звертає увагу громадян на можливі технічні збої в роботі КПВВ, ситуативні накопичення осіб і транспортних засобів, тимчасові порушення ритмічності оформлення громадян і, як наслідок, ускладнення переміщення осіб і транспортних засобів у межах дорожнього коридору «Горлівка - Бахмут» вранці.

Раніше голови МЗС п'яти країн прибули на Донбас.

Нагадаємо, протягом вівторка бойовики два рази обстріляли позиції Об'єднаних сил, поранивши українського військовослужбовця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: