Суд Кіпру заарештував активи Фірташа – ЗМІ

Читать на русском
На Кіпрі суд міста Лімасол наклав арешт на рухоме та нерухоме майно українського мільярдера Дмитра Фірташа на суму близько 46 мільйона доларів.

На Кіпрі суд міста Лімасол наклав арешт на рухоме й нерухоме майно українського мільярдера Дмитра Фірташа на суму близько 46 мільйонів доларів.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це написала газета «Коммерсантъ», посилаючись на власні джерела.

Підприємства Фірташа вивели «в тінь» понад 500 мільйонів – ГПУПідконтрольні українському бізнесменові Дмитру Фірташу підприємства вивели «в тінь» понад 500 мільйонів гривень.

Відомо, що позов проти компаній Фірташа подав російський банк ВТБ. Кіпрський суд наклав арешт на майно олігарха як забезпечувальний захід. Це стосується не лише особистого майна Фірташа, але й активів його фірм, у тому числі головної компанії Group DF Holdings Limited.

Юристи банку ВТБ подали позов ще 20 грудня. Рішення суду ухвалили за тиждень. Розглядати позов по суті суд почне наприкінці січня 2019 року.

Як відомо, в грудні 2018 року Арбітражний суд Московського округу підтвердив рішення московського арбітражу про стягнення з компанії Ukrainian Chemical Products, що входить до Group DF бізнесмена Дмитра Фірташа, 46,2 мільйона доларів на користь російського державного банку ВТБ.

Нагадаємо, генпрокурор Луценко розповів про умови арешту українських підприємств Фірташа.

Також Верховний суд не дозволив Фірташу стягувати борги з ОПЗ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: