Муженко прокоментував загрози з боку РФ

Читать на русском
Загрози низки російських політиків знищити армію України за лічені хвилини не мають під собою жодних підстав і є виключно пропагандистськими.

Загрози низки російських політиків «знищити армію України за лічені хвилини» не мають під собою жодних підстав і є виключно пропагандистськими.

Про це заявив начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко під час засідання Військового комітету НАТО в Брюсселі в середу, 16 січня, передає прес-служба Генштабу в Facebook, пише «Слово і Діло».

Всюди вороги: чим загрожує Україні «аншлюс» БілорусіЯкщо Путін зможе поглинути Білорусь, то Україна буде змушена обороняти величезний периметр державного кордону.

«Не має сенсу реагувати на такі твердження, які мають суто пропагандистську спрямованість. Якби вони (РФ) могли вирішити проблему України, як вони її бачать, вони б це зробили. Вони вже спробували в 14-му році й зрозуміли, що не все так просто. Ті події продемонстрували стійкість суспільства й нагадали, що Україна має великий історичний досвід боротьби з іноземними загарбниками. Події 14-го року, а також підвищення спроможностей Збройних Сил в 15-18 роках, які ми продовжуємо нарощувати й цього року, є, напевно, найбільш переконливим фактором для стримування російської агресії», – заявив він.

«У Кремлі розуміють, що будь-який розвиток збройної агресії проти України міг би призвести до великої крові, яка навряд чи потрібна самому російському суспільству», – впевнений Муженко.

Раніше Муженко розповів про підсумки воєнного стану.

Також нагадаємо, начальник Генштабу повідомив, скільки танків отримала армія за роки війни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: