Негода в Україні: дороги державного значення засніжені

Читать на русском
Автодороги державного значення в більшості областей засніжені, але проїзд ними забезпечений.
Ілюстративне фото.

Автодороги державного значення в більшості областей засніжені, але проїзд ними забезпечений.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України вранці 10 січня.

Уникнути снігового полону: як мери готуються до холодівУкраїнські мери активно готуються до холодів і снігу. Вивчили, хто скільки закупив техніки або солі.

Станом на 6:00 місцями невеликий сніг у Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Кіровоградській, Львівській, Полтавській, Сумській, Харківській та Чернігівській областях.

В Одеській області сніг із дощем. У Миколаївській області спостерігається туман. На решті території без опадів. Температура повітря в нічний час на всій території коливається від -15° до -1°С, у південних областях від -9° до 0°С.

На Яблунецькому перевалі, що в Карпатах, невеликий сніг. Температура повітря від -2° до -12°С. Стан покриття місцями засніжений.

«Стан покриття на а/д державного значення в більшості областей засніжений, у Донецькій та Херсонській областях спостерігаються накати, в Одеській області місцями ожеледиця», – повідомляє «Укравтодор».

Погода на 2019 рік: коли закінчаться морози та чи варто їхати на море вліткуСиноптики та кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 й рік. Сніг буде чи не до квітня, весна холодною, влітку - дощі, а осінь прийде пізно.

Дії служб, відповідальних за належне транспортне сполучення, координує Штаб із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Виконуються роботи з розчищення проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами.

«Проїзд на дорогах державного значення забезпечений», – повідомляє «Укравтодор».

За повідомленням Українського гідрометцентру, 10 січня в західних та північних областях невеликий сніг, температура -3... -8°С; на решті території сніг, у Запорізькій області помірний сніг, у південній частині мокрий сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь, на півдні температура від -3 до +2°С.

Вітер південно-східний 5-10 м/с, у південних та східних областях місцями пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: