Негода в Україні: де збираються перекривати дороги

Читать на русском
Через погіршенням погодних умов 4-5 січня в Україні патрульна поліція посилить несення служби, а також залучить додаткову кількість особового складу для патрулювання доріг.

Через погіршенням погодних умов 4-5 січня в Україні патрульна поліція посилить несення служби, а також залучить додаткову кількість особового складу для патрулювання доріг.

Як пише «Слово і Діло», про це на позачерговому засіданні Державної комісії з надзвичайних ситуацій у четвер у Києві повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передає «Інтерфакс-Україна».

В «Укравтодорі» повідомили про стан проїзду на дорогах країниВ Укравтодорі додали, що наразі тривають роботи з розчищення проїжджої частини доріг від снігу.

«У зв'язку з очікуваним погіршенням погодних умов ми вжили заходів щодо посиленого несення служби в тих регіонах, де очікується циклон, посилення контролю за станом доріг, постійного моніторингу ситуації та залучення максимальної кількості особового складу», - сказав він.

Чиновник зазначив, що в середньому щодня працюватимуть понад 1500 поліцейських.

«Хочу повідомити, що в середньому цілодобово буде залучений 1591 поліцейський для патрулювання, з яких 398 - для патрулювання доріг державного значення», - додав Білошицький.

У свою чергу в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг («Укравтодор») Славомір Новак закликав керівників областей, де очікується погіршення погодних умов, перекривати рух основних транспортних коридорів у разі потреби.

«Хочу звернутися до керівників областей не боятися ухвалювати радикальні рішення щодо перекриття руху на основних коридорах в областях ... Приділяти особливу увагу дорогам місцевого значення», - сказав він.

Чиновник додав, що центральний штаб працюватиме з 7:00 4 січня.

Нагадаємо, українців попередили про погіршення погодних умов.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 3 січня 2019, в Україні місцями очікується сніг, температура повітря вдень від -3 до +5.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: