Суд заарештував нерухомість Продана

Читать на русском
Солом'янський районний суд Києва наклав арешт на частину майна колишнього виконуючого обов'язки голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана.

Солом'янський районний суд Києва наклав арешт на частину майна колишнього виконуючого обов'язки голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляють Українські новини з посиланням на спікера суду Яну Квітченко в середу, 2 січня.

Суд обрав Продану запобіжний західПоручителями колишнього чиновника погодилися виступити 9 народних депутатів, семеро з яких прийшли до залу засідань.

За її словами, клопотання прокуратури було розглянуто ще 10 грудня 2018 року. Суд частково задовольнив його і заарештував нерухоме майно екс-в.о. глави ДФС. Саме рішення суду закрите і не може бути оприлюднене відповідно до закону.

При цьому в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП) повідомили, що поки що не отримали ухвали суду про арешт майна.

Раніше суд відпустив Мирослава Продана на поруки, однак зобов'язав прибувати на кожну вимогу, повідомляти про зміну роботи або місця перебування, здати на зберігання свій паспорт і паспорт для виїзду за кордон, носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, Продана звинувачують в незаконному збагаченні. Він підозрюється в отриманні понад 89 млн гривень під час керівництва ДФС, за які були придбані низка об'єктів нерухомого майна та транспортних засобів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: