Продану не знайшли електронний браслет

Читать на русском
Колишній головний фіскал залишився без електронного засобу контролю, оскільки немає вільного в наявності.
Мирослав Продан з адвокатами

Національна поліція поки не змогла виконати ухвалу суду й надіти на колишнього виконувача обов'язків голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана електронний браслет, оскільки вільних браслетів немає.

Про це «Українській правді» сказав заступник голови Спеціальної антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко, повідомляє «Слово і Діло».

«Станом на 10 ранку сьогодні браслетів не було в Київській області – це та інформація, яку я отримав від підлеглих, що спілкувалися з правоохоронцями», – сказав він.

Керівник додав, що пошуки браслета для Продана тривають.

«Звичайно, ми не перестаємо шукати електронний браслет, щоб виконати рішення суду», – підсумував Кривенко.

Нагадаємо, САП підозрює Мирослава Продана в незаконному збагаченні. За версією слідства, він набув 89 мільйонів гривень під час роботи на посадах в. о. заступника та голови Державної фіскальної служби з липня 2016 року до червня 2018 року.

Повідомляється, що за ці кошти Продан придбав дві квартири в Києві за 6,7 мільйона гривень, два будинки в Туреччині за 78 мільйонів і 3 авто представницького класу за 3,4 мільйона гривень, але оформив їх на близьку особу.

Також слідство перевіряє причетність екс-очільника ДФС до придбання інших об'єктів нерухомості в Києві та люксових автомобілів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: