Суд обрав Продану запобіжний захід

Читать на русском
Поручителями колишнього чиновника погодилися виступити 9 народних депутатів, семеро з яких прийшли до залу засідань.

Солом'янський районний суд Києва обрав екс-керівнику Державної фіскальної служби Мирославу Продану запобіжний захід у вигляді взяття на поруки.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Скільки у вересні заробив голова ДФС і його заступникиСлово і Діло розбиралося, скільки заробив виконувач обов'язків голови Фіскальної служби та його заступники.

«Солом'янський районний суд Києва обрав колишньому керівнику Державної фіскальної служби Мирославу Продану запобіжний захід у вигляді взяття на поруки. При цьому Продану заборонили змінювати місце проживання і зобов'язали носити електронний браслет», - йдеться в повідомленні суду.

Підкреслюється, що рішення в ніч на 4 грудня оголосила суддя Ірина Усатова, вийшовши з нарадчої кімнати. Поручителями колишнього чиновника погодилися виступити 9 народних депутатів, семеро з яких прийшли до залу засідань.

Як повідомлялося, 15 листопада 2018 року прокурор САП склав і підписав письмове повідомлення про підозру Продану в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.368-2 (незаконне збагачення) Кримінального кодексу України, забезпечено вручення даного повідомлення способом, передбаченим КПК України для вручення повідомлень.

Раніше Продан повідомив САП про швидке повернення в Україну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: