Стало відомо, хто з нардепів узяв на поруки Продана

Читать на русском
В Антикорупційній прокуратурі оприлюднили список членів Верховної Ради, які просили взяти на поруки Мирослава Продана.
Мирослав Продан с адвокатамифото: Страна.ua

Народні депутати від фракції «Блоку Петра Порошенка» Максим Курячий, Вадим Денисенко, Геннадій Ткачук, Микола Паламарчук, Давид Макар'ян, Микола Кучер, Ігор Побер та Олександр Лівік подали в суд заяву про взяття на поруки колишнього виконувача обов'язків голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана, якого підозрюють у незаконному збагаченні.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі.

«Народні депутати України Максим Курячий, Вадим Денисенко, Геннадій Ткачук, Микола Паламарчук, Давид Макар'ян, Микола Кучер, Ігор Побер та Олександр Лівік подали заяви про взяття на поруки Мирослава Продана», – зазначили в САП.

Також, за інформацією прокуратури, Продана на поруки взяли Герої України Ігор Герасименко (майор Збройних сил України, командир військової частини А1493) та Олександр Порхун (майор ЗСУ, командир 13-го окремого аеромобільного батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади).

Нагадаємо, суд обрав Продану запобіжний захід у вигляді особистої поруки. Раніше екс-головний фіскал повідомив САП про швидке повернення в Україну. Також прокуратура заочно повідомила Продану про підозру в незаконному збагаченні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: