УЗ наступного року запустить 30 локомотивів General Electric

Читать на русском
Укрзалізниця у 2109 році планує запустити 30 локомотивів General Electric. Вони працюватимуть на залізничних маршрутах Сходу і Півдня країни.

«Укрзалізниця» у 2019 році планує запустити 30 локомотивів General Electric.

Як пише «Слово і Діло», про повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у Facebook.

Працівників «Укрзалізниці» навчать обслуговувати локомотиви General ElectricДля навчання відібрані кращі працівники «Укрзалізниці», які ознайомляться з принципами роботи та основними характеристиками тепловозів, порядком дій у складних метеорологічних умовах, при виникненні перешкод на своєму шляху.

Як зазначається, у 2018 році було реалізовано декілька важливих інфраструктурних проектів, зокрема, оновлення тисяч кілометрів доріг, запуск Бескидського тунелю, з’єднання аеропорту «Бориспіль» з Києвом залізничною гілкою.

«У 2019-му ми випускаємо на лінії три десятки нових локомотивів виробництва General Electric. Вони працюватимуть на залізничних маршрутах Сходу і Півдня країни», - написав він.

Нагадаємо, у листопаді поточного року «Укрзалізниця» почала випробування нового тепловоза General Electric «Тризуб».

Як відомом, «Укрзалізниця» і американська компанія General Electric Transportation підписали пакет документів, який передбачає 15-річне партнерство щодо модернізації локомотивного парку і постачання нових локомотивів.

Ексклюзивне інтерв'ю з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном читайте - тут.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: