У Туреччині швидкісний поїзд зійшов із рейок, є жертви й десятки постраждалих

Читать на русском
Унаслідок аварії швидкісного поїзда в Анкарі загинули семеро людей, у тому числі машиніст. Травмувалися ще 46 осіб.

У Туреччині в результаті аварії швидкісного поїзда в місті Анкара загинули, за оновленими даними, семеро людей, ще 46 – травмовані.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 13 грудня, повідомляє Anadolu.

Понад 50 людей загинули в Індії унаслідок зіткнення з потягомПоїзд наїхав на натовп людей в Індії під час свята Дусехра. За попередніми даними, загинуло понад 50 людей.

«У результаті аварії швидкісного поїзда в Анкарі загинули семеро людей, у тому числі машиніст. Поранені 46 осіб, стан трьох оцінюється як важкий», – йдеться в повідомленні.

Водночас губернатор Анкари Васіп Шахін назвав причину аварії: швидкісний поїзд врізався в спеціальний рухомий потяг для контролю колій.

Нагадаємо, швидкісний пасажирський поїзд Анкара – Конья в четвер, 13 грудня, врізався в надземний пішохідний перехід на станції Маршандіз у районі Енимахалле. В результаті два вагони зійшли з колії й перекинулися. Через удар частина надземного переходу впала на вагони.

Раніше в Південній Кореї в результаті сходження з колії швидкісного поїзда постраждали щонайменше 14 осіб.

Як повідомлялося, в Україні можливі затримки окремих пасажирських поїздів західного напрямку через повалене дерево й обірвані контактні мережі в Київській області.

У результаті негоди в Україні (сніг, місцями мокрий сніг та пориви вітру) за минулу добу було знеструмлені 170 населених пунктів у шести областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: