«Укрзалізниця» призначила додаткові поїзди через негоду на Полтавщині

Читать на русском
Укрзалізниця призначила додаткові потяги для перевезення людей, у яких виникли проблеми із пересуванням через негоду у Полтавській області.
Ілюстративне фото.

«Укрзалізниця» призначила додаткові потяги для перевезення людей, у яких виникли проблеми із пересуванням через негоду у Полтавській області.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Погода в Україні: сніг та посилення морозівНа заході температура повітря вдень коливатиметься від -1 до +1 градуса, на півночі - від -3 до +1, на сході - від -4 до -2, на півдні - від -1 до +1, в центрі - від - 3 до -1.

«У зв’язку з закриттям проїзду пасажирського, вантажного та приватного транзитного автотранспорту на дорогах державного значення на Полтавщині, Укрзалізниця оперативно прийняла рішення про призначення додаткового поїзда для перевезення громадян, які наразі не мають можливості скористатися альтернативними видами транспорту», - йдеться у повідомленні.

27 грудня додаткові поїзди курсуватимуть за маршрутом Харків – Полтава – Київ і зворотно. Відправлення із Харкова о 14:03, прибуття в Полтаву о 17:34, прибуття до Києва о 22:19. У зворотному напрямку з Києва відправлення о 06:53, прибуття в Полтаву о 12:26 та до Харкова о 15:02.

Зазначається, що наразі у Полтавській області рух приміських та пасажирських поїздів, у тому числі транзитних, здійснюється в штатному режимі.

Водночас заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич повідомив, що протягом двох діб негоди поліцейські вивільнили близько 650 автомобілів зі снігових заметів та допомогли понад півтори тисячі людей.

Також через негоду «Укравтодор» обмежив рух фур і громадського транспорту в трьох областях.

Крім того в Україні без світла залишилися 479 населених пунктів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: