Нові санкції РФ: більше 200 осіб і організацій України

Читать на русском
Уряд РФ своєю постановою розширив більш ніж на 200 юридичних і фізичних осіб список осіб і організацій, що підпадають під спеціальні економічні заходи.

Уряд РФ своєю постановою розширив більш ніж на 200 юридичних і фізичних осіб список осіб і організацій, що підпадають під спеціальні економічні заходи.

Як пише «Слово і Діло», постанову підписав у вівторок прем'єр РФ Дмитро Медведєв.

Росія запровадила економічні санкції проти України: що пишуть у соцмережахРосія запровадила економічні санкції проти 322 українців і 68 компаній. До списку увійшли, зокрема, Юлія Тимошенко, син президента та Арсен Аваков.

«Списки фізичних та юридичних осіб, щодо яких застосовуються спеціальні економічні заходи, розширені в цілому більше ніж на 200 осіб і організацій», - йдеться в повідомленні Кабінету міністрів РФ, яке цитує «Інтерфакс».

У документі наголошується, що спеціальні економічні заходи будуть застосовуватися у зв'язку з недружніми діями України щодо російських громадян і юросіб.

Список осіб та організацій, які потрапили під нові санкції, поки не опубліковано.

Як відомо, Медведєв раніше підписав постанову уряду про запровадження спеціальних економічних заходів щодо 322 українських громадян і 68 компаній.

Нагадаємо, російська економіка не дорахувалася 6% ВВП через санкції Заходу, які були введені з 2014 року після початку агресії РФ щодо України.

Раніше в Держдепі заявили, що мають намір ввести нові санкції проти Росії, оскільки не можуть переконатися в тому, що Росія дотримується міжнародного законодавства про хімічну зброю після отруєння в Солсбері.

Також Порошенко прокоментував продовження антиросійських санкцій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: