США запровадили санкції щодо 18 росіян

Читать на русском
Мінфін США запровадив санкції щодо 18 росіян, серед яких агенти ГРУ Анатолій Чепига і Олександр Мишкін (відомі як Петров і Бошіров), підозрювані в отруєнні Сергія Скрипаля.

Мінфін США запровадив санкції щодо 18 росіян, серед яких агенти ГРУ Анатолій Чепига і Олександр Мишкін (відомі як Петров і Бошіров), підозрювані в отруєнні Сергія Скрипаля.

Про це йдеться на сайті відомства, передає «Слово і Діло».

США почнуть нові поставки зброї. На що розраховувати Україні?У найближчі декілька місяців США планують оголосити про відновлення поставок озброєння Україні.

Під санкції також потрапили чотири компанії.

Раніше розслідувачі The Insider і Bellingcat заявили, що Анатолій Чепига і Олександр Мишкін - справжні імена Руслана Бошірова і Олександра Петрова, яких Великобританія звинувачує в отруєнні Скрипаля.

Мінфін пов'язав із ГРУ 15 із 18 осіб зі списку. Серед них Борис Антонов 1980 року народження, Анатолій Ковальов (1991), Микола Козачок (1989), Олексій Лукашев (1990), Олександр Малкевич (1975), Артем Малишев (1988 рік), Олексій Мінін (1972), Олексій Моренець (1977) , Віктор Нетикшо (1966), Олександр Осадчук (1962), Олексій Потьомкін (1983), Євген Серебряков (1981), Олег Сотников (1972), Іван Єрмаков (1986). Деяким із них у липні США заочно висунули звинувачення у зломі в 2016 році комп'ютерів Демократичної партії і кандидата в президенти Хілларі Клінтон.

Раніше в ЄС узгодили пролонгацію антиросійських санкцій.

Також нагадаємо, США закликали ООН відновити санкції проти Ірану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: