Справа Онищенка: податкова оскаржує рішення за позовом «Укргазвидобування»

Читать на русском
Одна з податкових у Полтавській області вирішила оскаржити рішення окружного адмінсуду столиці за позовом Укргазвидобування.

Одна з податкових інспекцій у Полтавській області подала апеляційну скаргу на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва за позовом ПАТ «Укргазвидобування» до цієї податкової за її дії до фірми, пов'язаної з народним депутатом-втікачем Олександром Онищенком.

За її скаргою відкрите провадження Шостим апеляційним адміністративним судом, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, «Укргазвидобування» подало позов до Гадяцької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби в Полтавській області. В ньому компанія просила визнати протиправними дії податкової щодо винесення й направлення ТОВ «Фірма «ХАС» (фігурант справи Онищенка й пов'язана з нардепом) податкової вимоги та визнати протиправними бездіяльність податкової щодо нездійсненного в період із дня виникнення податкового боргу заходів із погашення його фірмою ХАС. Цей позов був повністю задоволений Окружним адмінсудом Києва.

Не погодившись із таким рішенням, податкова інспекція подала апеляційну скаргу. 19 грудня Шостий апеляційний адмінсуд відкрив провадження за позовом. Також суд призначив розгляд скарги на 29 грудня на 10:00.

Нагадаємо, НАБУ провело обшук у справі заволодіння газом «Укргазвидобування» фірмою «Карпатигаз». Також детективи провели слідчі дії в представника фірми Moston Properties у справі «Укргазвидобування».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: