Суд скасував арешт рахунків «Укргазвидобування»

Читать на русском
Юристи компанії подали до Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції всі необхідні документи для скасування примусового стягнення.

Діяльність компанії «Укргазвидобування» залишається заблокованою, незважаючи на рішення Верховного суду України.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії у вівторок, 4 вересня, пише «Слово і Діло».

«Укргазвидобування» заявило про арешт рахунківЧерез блокування рахунків найбільшої газовидобувної компанії України під загрозою сплата податків, рентних платежів, зарплати працівникам.

В «Укргазвидобуванні» відзначили, що 30 серпня Верховний суд зупинив виконання рішення Господарського суду Києва від 17 серпня, згідно з яким був накладений арешт на грошові кошти на всіх рахунках підприємства, повністю заблокувавши діяльність компанії.

«Незважаючи на цю постанову Верховного суду й те, що 31 серпня юристи «Укргазвидобування» подали до Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції всі необхідні документи для скасування примусового стягнення, виконавчі дії з виконання рішення Господарського суду міста Києва від 17.08.2017 року державним виконавцем не зупинене», – йдеться в повідомленні.

«Укргазвидобування» наполягає на негайному виконанні рішення Верховного суду. В компанії також сподіваються, що в ситуації з зупинкою виконавчих дій, державний виконавець буде діяти так само оперативно, як діяв при відкритті провадження та накладення арешту.

Раніше суд заарештував екс-заступника голови «Укргазвидобування». Незабаром він вийшов на свободу під заставу в три мільйони гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: