Суд продовжить у 2019 році розглядати справу екс-чиновника Держекспоконтролю

Читать на русском
Столичний райсуд розпланував засідання до червня 2019 року у справі про хабарництво екс-чиновника Держекспоконтролю.
Сергій Головатий з адвокатомфото: Наші гроші

Суд призначив засідання до 2019 року в кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього чиновника Державної служби експортного контролю України Сергія Головатого у вимаганні хабара.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру.

«У судовому засіданні розглянуте чергове клопотання сторони захисту та призначені дати наступних 12 судових засідань із січня до червня 2019 року. Обвинувальний акт перебуває в суді з квітня 2016 року, докази сторони обвинувачення судом закінчено вивчати ще в травні 2017 року», – підкреслили в прокуратурі.

Як відомо, заступника директора Департаменту-начальника відділу державної експертизи міжнародних передач апаратури управління, електрообладнання та товарів подвійного використання Держекспоконтролю Головатого звинувачують у вимаганні 300 тисяч доларів хабара за надання дозволу на вивезення до Російської Федерації товарів подвійного призначення від представників ТОВ «Мотордеталь-Конотоп».

Нагадаємо, САП разом із СБУ викрила на хабарі суддю у Львівській області. Раніше НАБУ викрило на хабарі суддю з Маріуполя. Пізніше йому повідомили про підозру.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: