У Міноборони розповіли про створення морської бази на Азовському морі

Читать на русском
Пріоритетним завданням Міністерства оборони у 2019 році буде створення морської бази та штабу ВМС України на Азовському морі.
Ілюстративне фото.

Пріоритетним завданням Міністерства оборони у 2019 році буде створення морської бази та штабу ВМС України на Азовському морі.

Як пише «Слово і Діло», про це міністр оборони Степан Полторак розповів у четвер на прес-конференції в Одесі, повідомляє «Громадське».

Навіщо в Кремлі розганяють фейк про наступ України?Сергій Лавров заявив, що Україна нібито готує військову провокацію на адміністративному кордоні з окупованим Кримом. Про те, навіщо РФ поширює такі фейки, поговорили з експертами.

Він пояснив, що командування Воєнно-морських сил має надати розрахунки щодо створення такої морської бази.

«Нам треба посилити свою присутність в Азовському морі, ми маємо реагувати на ті загрози, які існують в Азовському морі й в жодному разі не погодимося з черговою спробою РФ захопити нові території, все Азовське море», — наголосив Полторак.

Тому, за словами міністра, пріоритетом на 2019 рік буде створення морської бази в Азовському морі та штабу Військово-морських сил.

Раніше повідомлялося, що Росія додатково передислокувала на територію окупованого Криму 100 бойових літаків нового типу.

Також Порошенко розповів про військову техніку на кордоні України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: