Один із головних фігурантів у вбивстві Гандзюк втік з України

Читать на русском
Один із фігурантів справи нападу на радницю мера Херсона і громадську активістку Катерину Гандзюк голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер втік з України.

Один із фігурантів справи нападу на радницю мера Херсона і громадську активістку Катерину Гандзюк голова Херсонської обласної ради, голова місцевої «Батьківщини» Владислав Мангер втік з України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію активістів.

«Один із фігурантів справи нападу на Катерину Гандзюк, людина, яка в деяких джерелах вказана однією із ймовірних замовників вбивства, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер намагається втекти з країни. Інформація від наших джерел. Прес-служба цієї особи мовчить і ховається», – йдеться в повідомленні від 22 листопада.

У п'ятницю, 23 листопада, активісти заявили, що Мангеру все-таки вдалося втекти з країни.

«Активісти забили тривогу ще вчора ввечері, ми перевірили й з'ясували, що це сталося ще кілька днів тому. За інформацією від наших джерел, голова Херсонської облради й місцевої «Батьківщини» Владислав Мангер 20 листопада вилетів із Києва до Парижа. Активісти називають Мангера «людиною, яка в деяких джерелах вказана одним із імовірних замовників вбивства». Ми називаємо його одним із головних підозрюваних у справі», – йдеться в повідомленні.

Раніше мер Херсона розповів, кого Гандзюк підозрювала в замовленні нападу.

Також нагадаємо, в справі Гандзюк з'явився ще один затриманий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: