ЗМІ: закриту частину засідання у справі Гандзюк записали прихованим обладнанням

Читать на русском
В Херсоні проходило виїзне засідання тимчасової слідчої комісії ВР у справі Катерини Гандзюк, закриту частину засідання записували за допомогою прихованого в залі обладнання.

З 29 по 30 листопада в Херсоні проходило виїзне засідання тимчасової слідчої комісії Верховної Ради у справі про вбивство в.о. керуючої справами мерії Херсона Катерини Гандзюк, закриту частину засідання записували за допомогою прихованого в залі обладнання.

Про це з посиланням на власні джерела пише херсонський сайт «МОСТ».

ГПУ оголосила нову підозру в справі ГандзюкУ справі щодо вбивства радниці голови Херсонської міської ради Катерини Гандзюк оголосили ще одну підозру.

«Закриту частину засідання тимчасової слідчої комісії парламенту, яка засідала в будівлі Херсонської ОДА минулого тижня, записували за допомогою прихованого в залі обладнання» , - стверджує видання, посилаючись на джерело з оточення глави Херсонської облради Владислава Мангера.

За словами співрозмовника «МОСТа», перед засіданням в залі було встановлено обладнання, за допомогою якого була записана вся закрита частина засідання і ці записи всі вихідні вивчали юристи.

«Відповідав за запис закритої частини засідання один з радників голови Херсонської облради, який має досвід роботи в СБУ» , - сказано в матеріалі.

4 грудня стало відомо, що у справі Гандзюк оголосили підозру ще одній особі.

31 липня у Херсоні біля під'їзду чоловік вилив на Катерину Гандзюк кислоту. Вона потрапила до реанімаційного відділення з сильними опіками.

4 листопада Катерина Гандзюк померла у лікарні після багатьох операцій.

Верховна Рада створила комісію для розслідування нападів на Гандзюк та інших активістів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: