Справа Гандзюк: активісти нагадали Луценку про його обіцянки

Читать на русском
Поліція приховує від СБУ, якій передали слідство по справі Катерини  Гандзюк, матеріали справи.

Поліція приховує від СБУ, якій передали слідство в справі Катерини Гандзюк, матеріали справи.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в дописі спільноти в Facebook «Хто замовив Катю Гандзюк?».

«Поліція досі ховає від СБУ, якій передали слідство в справі Гандзюк, вкрай важливі матеріали. Надважливі. А саме матеріали негласних слідчо-розшукових дій, простіше: прослуховування та матеріали стеження. Не передали також частину записів із камер, висновки експертів та білінги. Поліція, яка намагалася повісити провину на стрілочника, якій не довіряла сама Катя й не довіряють її друзі, досі приховує від СБУ матеріали, які вказують на замовників. Це офіційна інформація станом на 4 грудня. Офіційно визнаний саботаж», – ідеться в повідомленні.

Також активісти нагадали генпрокурору Юрію Луценку, що він публічно заявив, що слідству відомий замовник та виконавці, а також обіцяв, що найближчим часом будуть вручені нові підозри.

«Поки що нову підозру оголосили лише кримінальному авторитету Москалу, який ще влітку оперативно втік з України. І підозру він побачить невідомо коли, де і як», – пишуть активісти.

Раніше Найєм розповів, де переховується один із підозрюваних у вбивстві Ганздюк.

31 липня в Херсоні біля під'їзду чоловік вилив на Катерину Гандзюк кислоту. Вона потрапила до реанімаційного відділення із сильними опіками.

4 листопада Катерина Гандзюк померла в лікарні.

Поліція затримала п'ятьох підозрюваних у нападі на Гандзюк. Це В'ячеслав Вишневський, Віктор Горбунов, Володимир Васянович, Сергій Торбін і Микита Грабчук. Четверо з них зізналися у скоєнні злочину, а Торбін не зізнається.

Верховна Рада створила комісію для розслідування нападів на Гандзюк та інших активістів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: