Німеччина оплатить лікування одеського активіста Михайлика

Читать на русском

Уряд Німеччини прийняв рішення організувати та оплатити лікування одеського активіста Олега Михайлика, на якого було скоєно замах.

Уряд Німеччини прийняв рішення організувати та оплатити лікування одеського активіста Олега Михайлика, на якого було скоєно замах.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив посол ФРН в Україні Ернст Райхель.

«Сьогодні я зустрів Олега Михайлика, активіста, в якого стріляли на вулиці 22 вересня. Його майже вбили. Куля все ще перебуває в його грудях, в 3 см від аорти, і він не може в повній мірі використовувати руки, ймовірно, через пошкодження нерва. Мій уряд вирішило організувати та оплатити його лікування в Німеччині. Ми очікуємо, що лікування Олега почнеться дуже скоро», - написав посол на своїй сторінці в Фейсбук у вівторок.

Нагадаємо, 22 вересня невідомі вчинили напад на одеського громадського активіста, голову міської організації партії «Сила людей» Михайлика. Потерпілий з вогнепальними пораненнями був госпіталізований в Єврейську лікарню Одеси.

25 вересня правоохоронці затримали трьох осіб, яких підозрюють в замаху.

27 вересня Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави підозрюваним у замаху на вбивство Михайлика - трьом громадянам Грузії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: