У НАБУ назвали кількість томів у «газовій справі» Онищенка

Читать на русском
Детектив Національного бюро повідомив, що матеріали справи члена парламенту складаються з більш ніж 560 томів.
Олександр Онищенко

Матеріали кримінального провадження за підозрою народного депутата-втікача Олександра Онищенка в організації «газових схем» складаються з 564 томів.

Про це йдеться в клопотанні детектива Національного антикорупційного бюро про обмеження термінів ознайомлення зі справою для адвоката нардепа, повідомляє «Слово і Діло».

У документі детектив відзначав, що адвокату Онищенка Олегу Іщенку з 26 липня відкритий доступ до матеріалів справи, які складаються з 564 томів. Він також підкреслював, що починаючи з дня надання доступу до 16 листопада захисник політика ознайомився лише з 323 томами матеріалів кримінального провадження. Хоча, як повідомив детектив, 30 жовтня адвокату була надіслана флешка з відсканованими копіями матеріалів справи, а саме: з тому №1 до тому №11, а також із тому №524 до тому №564 включно, загальною кількістю 52 томи.

У зв'язку з цим у НАБУ вважають, що адвокат Онищенка зволікає з процедурою ознайомлення зі справою, й просили обмежити терміни.

Як відомо, суд до 31 січня обмежив терміни захисника Онищенка для ознайомлення з розслідуванням НАБУ.

Нагадаємо, прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомив, що організація нардепа-втікача відстежувала дії НАБУ. Раніше суд Києва призначив до розгляду справу щодо спільників Онищенка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: