Суд через місяць почне розглядати хабарну справу СБУшника Карамушки

Читать на русском
Столичний райсуд через місяць почне розглядати хабарну справу начальника сектора контррозвідки київського СБУ.
Олександр Карамушка

Голосіївський районний суд міста Києва призначив на 14 січня підготовче засідання за обвинуваченням начальника сектора контррозвідки Лівобережного міжрайонного відділу Головного управління СБУ в Києві та Київській області Олександра Карамушки.

Про це йдеться на сайті Судової влади України, повідомляє «Слово і Діло».

Так, засідання призначили на 14 січня на 16:30. До колегії, яка розглядатиме справу Карамушки, увійшли судді Микола Дідик, Дмитро Валігура та Галина Бондаренко.

За версією слідства, майор СБУ Карамушка за пособництва Юлії Кондратьєвої вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 47,5 тисяч доларів за непритягнення до кримінальної відповідальності низки громадян Таджикистану, Узбекистану, Ірану, Індії, Росії та їхніх наречених українок, які за підробленими документами отримали посвідку на проживання в Україні. Як відомо, Контратьєва раніше працювала в Державній міграційній службі та Міністерстві внутрішніх справ.

Нагадаємо, 11 грудня САП скерувала до суду справу начальника сектора контррозвідки СБУ. Також суд залишив під арештом автомобіль СБУшника Карамушки. Раніше суд продовжив його відсторонення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: