Омелян пояснив, чому не припиниться доставка пенсій «Укрпоштою»

Читать на русском
Скорочення відділень Укрпошти або припинення доставки пенсій не буде. Міністр Омелян впевнений, що компанія має поєднувати різні підходи до роботи.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що ПАТ «Укрпошта» залишається соціально важливою компанією й скорочень відділень чи припинення доставки пенсій не буде.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав під час зустрічі з членами наглядової ради «Укрпошти» 14 грудня, повідомляє прес-служба міністерства.

Омелян провалив обіцянку за рік обладнати комп'ютерами всі робочі місця «Укрпошти»Володимир Омелян не виконав обіцянку, комп'ютеризація Укрпошти виявилася більш складним процесом.

Зокрема Омелян наголосив, що «Укрпошта» має поєднувати бізнес-підходи із соціальною функцією.

«Укрпошта» й надалі залишатиметься соціально важливою компанією. Ані скорочення кількості відділень на селі, ані припинення доставки пенсій не буде. «Укрпошта» сумлінно виконуватиме всі соціальні функції, покладені на неї. Знайдене компромісне рішення між «Укрпоштою» та Пенсійним фондом», – сказав міністр.

Раніше повідомлялося, що в проекті державного бюджету на 2019 рік закладено 500 мільйонів гривень на оплату праці листонош, які доставляють пенсії.

Голова компанії Ігор Смілянський раніше заявив, що із січня 2019 року «Укрпошта» закриє до 7 тисяч поштових відділень, якщо не буде підвищений тариф за послуги доставки пенсій.

Раніше повідомлялося, що від доставки пенсій населенню «Укрпошта» цього року зазнала 1 мільярд гривень збитків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: