В «Укрпошті» заявили, що бюджетних грошей вистачить на півроку

Читать на русском
Передбачених бюджетом на наступний рік 500 мільйонів гривень вистачить лише на перше півріччя, потім доведеться шукати додаткове фінансування.

Голова «Укрпошти» Ігор Смілянський після зустрічі з президентом Петром Порошенком заявив, що компанія продовжує підвищувати зарплати своїм працівникам.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» в середу, 12 грудня.

«Укрпошта» назвала умови безкоштовної доставки пенсійКомпанія «Укрпошта» зможе скоротити витрати Пенсійного фонду на доставку пенсій до нуля за п'ять років, якщо отримає дозвіл займатися наданням фінансових послуг.

Він також зазначив, що в разі своєчасного виділення запланованих у держбюджеті-2019 коштів у сумі 500 млн грн у першому кварталі наступного року «Укрпошта» збереже наявну мережу відділень.

«При цьому ця сума покриває необхідність фінансування на перше півріччя. До другого півріччя ми повернемося з урядом до обговорення питання додаткового фінансування мережі відділень «Укрпошти», – підкреслив він.

Як повідомлялося, під час зустрічі Порошенко наказав забезпечити доставку пенсій, припинити звільнення листонош і зберегти відділення в сільській місцевості.

Раніше Смілянський заявив, що компанія не доставлятиме пенсії з початку 2019 року. За словами очільника підприємства, з початку 2018 року «Укрпошта» зазнала мільярд гривень збитків від доставки пенсій населенню.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: