Вишинському продовжили арешт

Читать на русском
Суд відхилив апеляцію захисту керівника РІА Новости Україна. За даними адвокатів, досудове розслідування буде продовжено ще на два місяці, після чого справу розглянуть по суті.

Головного редактора РІА Новости Україна Кирила Вишинського залишили під вартою до 28 грудня 2018 року включно.

Як передає «Слово і Діло», відповідне рішення у вівторок, 11 грудня, ухвалив Херсонський апеляційний суд повідомляє Крим.Реалії.

Кремль: звільнення Вишинського – не тема для обмінів із КиєвомКремль забув про Вишинського. РФ готова його забрати, а от міняти на українців не планує. Деталі знає Пєсков.

Таким чином, колегія суддів залишила відповідне рішення Херсонського міського суду від 31 жовтня без змін.

«Наскільки стороні захисту відомо, далі орган досудового розслідування планує продовжити термін досудового розслідування ще на два місяці. А потім, я думаю, ми перейдемо до розгляду справи по суті», - прокоментував виданню рішення суду один з адвокатів Вишинського Ігор Мокін.

Раніше Херсонський міський суд продовжив термін утримання під вартою керівнику РІА Новости Україна Кирилу Вишинському ще на два місяці - до 28 грудня 2018 року.

Нагадаємо, Вишинський був затриманий поруч зі своїм будинком 15 травня, а в офісі РІА Новости-Україна пройшли обшуки. Українська влада запідозрила Вишинського та інших журналістів у державній зраді.

В СБУ також назвали РІА Новости-Україна «пропагандистським антиукраїнським інформаційним ресурсом».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: