Після вибухів під Ічнею піротехнікам залишилось очистити 3 гектари території

Читать на русском
Після вибухів на військовому арсеналі під Ічнею в Чернігівській області піротехнікам залишилося очистити від вибухонебезпечних предметів 3 га території.

Після вибухів на військовому арсеналі під Ічнею в Чернігівській області піротехнікам залишилося очистити від вибухонебезпечних предметів 3 га території.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Вибухи біля Ічні: люди ночують у спортзалах та дитсадкахЛюди, яких евакуювали через вибухи біля Ічні, ночують у спортзалах на матах, волонтери збирають допомогу. Ще частину вимушених переселенців розмістили в дитсадках.

Як зазначається, піротехніки з 9 жовтня очистили 17 га прилеглої до арсеналу території.

«Упродовж тижня рятувальники Чернігівської області продовжували проводити заходи з ліквідації надзвичайної ситуації, яка сталася 9 жовтня на території арсеналу боєприпасів у селищі Дружба Ічнянського району. Піротехнічними підрозділами очищено 17 га прилеглої території, залишилось очистити 3 га. Протягом тижня вилучено 7220 вибухонебезпечних предметів», - йдеться в повідомленні.

Раніше у ДСНС повідомляли, що після вибухів на військовому арсеналі під Ічнею Чернігівській області вилучили понад 91,7 тис. вибухонебезпечних предметів.

Крім того, із 9 жовтня по 3 грудня було відпрацьовано 308 заявок від населення про виявлення вибухонебезпечних предметів.

Зазначимо, вибухи в Ічні почалися вночі 9 жовтня. На складах знаходилося 69,5 тисяч тонн боєприпасів. У зв'язку з НП жителів Ічні та 30 прилеглих селищ евакуювали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: