Зведення ООС: нові обстріли, є поранені

Читать на русском
У неділю окупаційні війська на Донбасі порушили режим припинення вогню 11 разів, в ході бойових дій поранень зазнав один військовослужбовець.

У неділю окупаційні війська на Донбасі порушили режим припинення вогню 11 разів, в ході бойових дій поранень зазнав один військовослужбовець.

Як пише «Слово і Діло», про це ввечері 9 грудня повідомили у прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

Російські танки біля кордону з Україною - фото з супутникаЗа 18 кілометрів від кордону з Україною перебувають сотні бойових танків, таких як Т-64, а також Т-62М, тисяча військових вантажівок, артилерійських систем та іншої техніки РФ.

За даними штабу, бойовики продовжують застосовувати озброєння, заборонене Мінськими угодами.

«Ворог відкривав прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях ООС біля Новотошківського на Луганщині та хутора Вільного - на попаснянському напрямку», - повідомили у штабі ООС.

Поблизу н.п. Хутір Вільний, Авдіївка, Тарамчук, Красногорівка, Павлопіль, Водяне та Гнутове окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Як відомо, на Яворівському полігоні через недотримання заходів безпеки отримав поранення один з військовослужбовців Збройних сил України.

Нагадаємо, 6 липня під час військових навчань на Рівненському полігоні в результаті вибуху міномета загинули троє військовослужбовців, ще дев'ять військовослужбовців були поранені.

За фактом вибуху міномета були призначені комплексні комісійні судово-військова, трасологічна, хімічна, балістична та вибухотехнічна експертизи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: